torstai 27. maaliskuuta 2014

9.4. Pääsiäisruoan valmistus

Valmistamme yhdessä pääsiäisruokaa puheenjohtajamme ja ruokamarttamme Marjukka Erpilän opastuksella. Menun aihe on pääsiäisen värit ja ruoaksi valmistamme yhdessä basilika-hernesosekeittoa, lammaspyöryköitä ja bataattiperunamuusia, valkosipulipapuja sekä vichyporkkanoita. Jälkiruoaksi tarjoillaan pashaa hedelmäkeitolla. Ruoat valmistetaan ryhmissä ja syödään yhdessä. Huomaa poikkeuksellinen aloitusaika jo klo 17.30

Reseptit valmistamiimme pääsiäisruokiin löydät lähipäivinä Resepti-välilehden takaa.
Kuvassa herkullista basilika-hernesosekeittoa, jota teimme alkuruoaksi

Ei kommentteja: